2011. december 28., szerda

MATERN PROGRAM kismamáknak, szépségük megóvására - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

MATERN PROGRAM kismamáknak, szépségük megóvására
A csomag tartalma 4 db professzionális ápoló termék - Gyártó: SPBH Cugnaux, Franciaország 
TERHESSÉGI CSÍKOK ELLENI ÁPOLÁS
KRÉM - NORMÁL BŐRRE - OLAJ - SZÁRAZ BŐRRE Összetételének köszönhetően (esszenciális zsírsavakban gazdag növényi olaj komplexum (szőlőmag-olaj, mandulamag-olaj és  csipkebogyómag-olaj), szilicium vegyület, tápláló karitévaj, búza kivonat (E és Pro A vitaminokl) a bőr megőrzi rugalmasságát és feszességét és ennek köszönhetően,   jobban ellenáll a terhesség idején bekövetkező jelentős nyújtó hatásnak.
LÁBÁPOLÓ KRÉM 200 ml
Vadgesztenye kivonata enyhíti, csillapítja a feszülő érzést. A komplex növényi kivonat (borostyán, moszat és gyöngyvessző) javítja a vér áramlását és csökkenti a duzzadtságot. A frissítő mentol  azonnali hűsítő érzést nyújt. A termék azonnali enyhülést jelent az ólmos, elnehezülő lábaknak.
MELLÁPOLÓ KRÉM 50 ml
A komplex növényi olajok (szőlőmag-olaj és mandula olaj), biztosítják a  bőr feszességét és rugalmasságát.
A termék meggátolja, hogy a szülés után, a bőrszövetek elveszítsék rugalmasságukat és feszességüket. Megelőzhető a terhességi csíkok kialakulása.
SZÜLÉS UTÁNI BŐRÁPOLÓ KRÉM 200 ml
Intenzív tápláló hatóanyaga (Karitévaj), aktívan segíti a szövetek helyreállítását, táplálja és hidratálja a bőrt.
A linolsavban gazdag szőlőmag-olaj -a bőr és a sejthártya egyik esszencális zsírsava-, sejtmegújító és újjáalakító hatású. A szőlőlevél közismert a hajszálerekre és a vízhajtásra gyakorolt jótékony hatásáról. A mogyoró peptid-kivonata  a sejtek meg-újításában játszik szerepet. A bőr újrastrukturálódik és védekező képessége helyreáll. Egy tökéletes koncentrátum, amely visszaállítja a bőr feszességét és a test  formáját.


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 11:42
. MATERN PROGRAM kismamáknak, szépségük megóvására - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Fontos