2011. augusztus 15., hétfő

Nike,átmeneti kabát.Xl-es NÉMETORSZÁGBOL. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy ujszerü. eredeti NIKE dzseki. Vizlepergetös az anyaga. Belül vékony bélés van. Ezért nem is tipikus széldztseki, inkább átmeneti kabát. a zippjei végén, mindenhol rajta van a végén a pipával ellátott fogó. (Meghuzo)Fekete a szine, és narancssárga csik van benne, a hátán. az elején. az ujján. de egy kis vékony csik, csak diszités, hogy lágyitsa a fekete szint. Oldalt zsebes, végig zippes. az ujján is van zipp, mellyel állithato a mérete az ujjánál a csuklonál. a csuklonál erös gumirozás van, amit ha széthuzol a zippel narancssárga szinü lesz(4-ik kép). Különlegessége, hogy a zsebnél a zippeknél állithato a bösége. Méreteit megadtam, de a mb-et szorozd meg 2-vel.
Szerintem unisex, mert a fazonja nem tipikus férfi vagy nöi. De a zippet jobbrol-balra dugom össze.
Szakadás, és folt mentes, szinte uj, alig használt darab. Ilyet magyarországon nem kapsz. Németországban lett tavaly összel megvéve. Most az eredeti ár töredékéért elvihetö.
Az elsö kép adja vissza a szinét. gyönyörü élénk fekete szinü.
Bp-en személyesen is átvehetö. de postázom is szivesen. De ezt az egy termékemet, akárhogy is kéred, nem postázom simán, csak ajánlva az értéke miatt. Köszönöm a megértést.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-14 17:41
. Nike,átmeneti kabát.Xl-es NÉMETORSZÁGBOL. - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos