2011. augusztus 10., szerda

FOGFEHÉRÍTŐ FOG FEHÉRÍTŐ WHITELIGHT technológia - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


Új termék!
Fogfehérítés fénytechnológiával - avagy:
MERJ MOSOLYOGNI !
A WHITE LIGHT Technológia:
Többet, kevesebbért...
Az eljárás során egy - a fogsorhoz tökéletesen illeszkedő - un. műanyag sínt egyenletesen be kell vonni a készletben található fehérítő zselével, majd azt a szájba helyezni. A zselé hatóanyagát a szintén a készlethez tartozó -kék színű fényt kibocsátó- lámpa fénye aktiválja. A kezelés során a zselé hatóanyaga reakcióba lép a fogsorra lerakódott - elszíneződést okozó - anyagokkal, s azokat kíméletesen, a fogíny és a fogzománc károsítása nélkül leoldja.
A WHITE LIGHT fogfehérítő készlet tartalma:
* 1 db Light Transmitter
* 1 db Applikátor, benne 5 kezelésre elegendő fehérítő zselével
* 1 pár Műanyag Sín
* 2 db Gombelem
* 1 db Használati Utasítás
Használati idő 10 perc!  Használata nagyon egyszerű : A fogsorra tökéletesen illeszkedő zselétartóra rányomjuk a fehérítő gélt, bevesszük a szájba, majd a készüléket belehelyezve a szájba bekapcsoljuk, és 10 perc után automatikusan kikapcsol. A használat során kölcsönhatásba lép a gél a fogsorra rakódott , elszíneződést okozó anyagokkal, és a fogzománc vagy a fogíny károsítása nélkül leoldja azokat.
A WHITE LIGHT fénytechnológia gyorsan és kiméletesen oldja le a fogsorról az évek alatt lerakódott - kávé, tea, cola, cigaretta .. - okozta elszineződéseket. A fehéredés várható mértéke 6-8 árnyalat !
A PH-semleges fehérítő gél nem káros a fogínyre, a fogzománcot nem károsítja és nincs semmilyen mellékhatása. "'"
/area Type="main" area Type="area_b" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="2" color="000000" style="0"
Hagyományos fehérítési módszerek "'"
Fogfehérítés fogorvosi rendelőben. Technológiától függően 15. 000 Ft és 150. 000 Ft között ! A hagyományos, un. "csiszolókorongos" eljárás a legolcsóbb. Hátránya, hogy minden egyes beavatkozáskor a fogzománc vékonyabb lesz, ami által fogunk érzékennyé, szuvasodásra hajlamosabbá válik. A legmodernebb, e készítménnyel hasonló alapon működő eljárás ára: 80. 000 és 150. 000 Ft között van.
Otthoni fehérítés fogfehérítő fogkrém használatával. Előnye, hogy kíméli a fogakat, de ahhoz, hogy az eredmény látható legyen rendszeresen kell használni. A fehéredés mértéke csupán 1 árnyalat. A fehérítő hatású fogkrém ára a hatékonyságához képest igen magas !
Fogfehérítő csík vagy ecsetelő alkalmazása. A fogkrémtől jóval hatékonyabb, a fehéredés mértéke csak 2-3 árnyalat. Hátránya, hogy rendszeresen kell használni. Egy doboz tartalma 1 hónapra elég. "'"
A WHITE LIGHT Technológia a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás!
Személyesen szombaton  Bp. II., ker, v. posta



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-08-08 22:18
. FOGFEHÉRÍTŐ FOG FEHÉRÍTŐ WHITELIGHT technológia - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Fontos