2011. augusztus 17., szerda

Case Logic notebook hátizsák, 16, olajzöld" - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Case Logic notebook hátizsák, 16", olajzöld (2315604) Leírás:
Fiatalos, nagyon strapabíró hátizsák, 16" laptop méretig, nem csak laptop részére. Anyaga nagyon ellenálló, vitorlavászon szerű anyagból készült. Tökéletes választás sportszerek hordozására és iskolatáskának is megfelel. Masszív anyagának köszönhetően hosszú távon használható. Anyaga: erős vászonSzíne: olajzöldEgyéb méret: 16"Belső méret: 37. 5 x 31. 2 x 3. 9Külső méret: 35 x 44 x 17Termékkód: SNB-15FDGarancia: 6 hónapVárható beérkezés: 3-4 munkanapKínálatunkban több ezer új és használt számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges.
A leütést követő 1-4 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 4 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ha a termék már nem beszerezhető, akkor helyettesítő terméket kínálunk fel.
A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-19 23:14
. Case Logic notebook hátizsák, 16, olajzöld" - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Fontos