2011. augusztus 8., hétfő

1000mg TISZTA HOODIA GORDONNI-HOODIA 1000-1FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

 
HOODIA 1000™
1000mg Dél afrikai Hoodia Gordonni
TERMÉKISMERTEÖ:
 
 
"; Egy növény, mely megöli az étvágyat. Olyan molekulát tartalmaz, mely azt sugallja az agynak, Ön jól lakott, a szervezetnek nem kell több kalória. "; Quote from BBC News Report, 30. 05. 2003. A Kalahári sivatag oslakosai - Földünk egyik legosibb és legprimitívebb népcsoportja - évezredek óta fogyasztják e növényt a hosszúra nyúlt vadászatok során kialakult kínzó éhségérzet megszüntetésére. Amikor dél-afrikai tudósok elkezdték elemezni a Hoodia Gordonii nevu növényt, egy addig ismeretlen molekulát fedeztek fel benne, melyet P57-nek neveztek el. E molekula a felelos az éhségérzet megszunéséért s a tudomány jelenlegi állása szerint ez az egyetlen növény, melyben megtalálható. E ténynek köszönhetoen a Hoodia-1000 segítségével Ön könnyen és szenvedésmentesen szabadulhat meg felesleges kilóitól. A készítmény 100% tisztaságú Hoodia Gordonii kivonaton kívül más anyagot nem tartalmaz, Ephedra- és mellékhatás- mentes.
ÖSSZETÉTELE:
Hoodia GordoniiPE_20: 1
A hoodia alapú készítmények a hoodia gordonii ritkasága és nagyon magas világpiaci ára miatt sajnos nagyságrendileg magasabbak, mint a Metabo termékcsalád bármely tagja, viszont SOKKAL hatékonyabbak is. Ha Ön valóban jelentos súlytöbblettel rendelkezik, és valóban meg szeretne szabadulni a plusz kilóktól, akkor válasszon hoodia alapú készítményeket.
A hoodia készítményekkel 1 hónap leforgása alatt UGYANAZTa hatást éri el, mint a fenn említett készítmények bármelyikével 3 hónap alatt.
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK:
Hogyan hat a P57 nevu molekula a szervezetre ?
A Hoodia Gordoniiban található P57 az agy éhségérzetért felelos részében hat, megemelve egy - a glükózhoz hasonlatos- kémiai elem szintjét. Ez a jel 10. 000-szer erosebb, mint amit a glükóz hoz létre az agyban. Ennek hatására a hipotalamusba (kisagy) egy jel fut be, mely azt "; mondja";: Elég tápanyag jutott a szervezetbe, lecsökkentve ezáltal az étvágyat és megszüntetve az éhségérzetet. Ez a csodálatos molekula a növényben felfedezett u. P57. A P57 tulajdonképpen becsapja az agyat, jelezvén hogy nem kell többet enni.
Mit jelent a termékösszetételben található 20: 1 arány ?
20 kg nyers Hoodia Godronii levélbol 1 kg száraz koncentrátumot nyertek. Tehát a töménységre utal.
Mit jelent a termék nevében az 1000 ?
2 kapszula 1000 mg 20: 1 töménységu Hoodia Gordonii-kivonatot tartalmaz.
Terhes és szoptatós anyák használhatják a készítményt ?
Nem. Ok semmilyen fogyókúrás készítményt nem alkalmazhatnak orvosi felügyelet vagy javaslat nélkül.
Használata: Étkezés elött kb fél órával 2 kapszula 
 
 
 
Közel 7 éve hivatalosan forgalmazom az Amerikai Egyesült Államokban, egyenesen a gyártótól Orlandóból rendelem, igy biztos lehet abban hogy mindig friss, eredeti és nem kinai utánzatot kap.
 
 
Postaköltség 395Ft ajánlott küldemény.
Utalni Raiffeisen bankfiókba kell. Utalási adatok az értesitö e-mailben lesznek.
A csomagot az utalás teljesülése után 48 órán belül feladom.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-15 13:42
. 1000mg TISZTA HOODIA GORDONNI-HOODIA 1000-1FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos