2011. június 23., csütörtök

Flavin Aloe Vera 100db! Az Erős Immunrendszerért! - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Beszerzési áron! Ilyen olcsón nem jutsz hozzá máshol!
ALOE VERA kapszula 100 db.
Az aloe a trópusokon honos, világhírű gyógynövény. Körülbelül 200 faja ismeretes, de az aloe vera, ami latinul igazi aloét jelent, bizonyult a leghatásosabb orvosságnak.
Az aloe vera rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében, az általános gyógyulásban. Híres baktériumölő hatásáról, segít a rák elleni küzdelemben, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő.
Az aloe vera antibakteriális hatása révén alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben.
Aloin tartalma miatt az aloe vera természetes fogyasztószer. Hatásos gyomorfekély esetén is, mivel csökkenti a fekélyt okozó gyomorsav termelődését.
Összetevők: Aloe vera por, Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), zselatin, színezék ( titán-dioxid).
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.
1 kapszula tartalmaz:
Aloe vera kivonat    20 mg
Vörösszőlő mag-héj kivonat  480 mg
A FLAVIN  termékek köre egy tudatos kiválasztás eredménye. Támogatja a vásárlókat abban, hogy a termékek segítségével egészségesebb életet élhessenek, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb részt vállalhassanak családjuk, ismerőseik egészségének megőrzésében.
Több, mint 400 termék közül választhat, a Flavin, Flavin7, Flavin 7, Flavin77 termékeink egytől-egyik természetes alapanyagokból készülnek és többnyire gyümölcsök kivonatát tartalmazzák.
Kérlek, nézz szét a termékeim között és spórolj a postaköltségen! : ))
HA más még fel nem töltött termék érdekel, jelezd, s felteszem!!!



Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Az aukció vége: 2011-06-23 09:36
. Flavin Aloe Vera 100db! Az Erős Immunrendszerért! - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Fontos