2011. augusztus 16., kedd

Tanulmányok a tudományos gondolkodás történet - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tanulmányok a tudományos gondolkodás történetérőlA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Egy Magyarországon kevéssé ismert tudománytörténész és -filozófus munkásságával ismerkedhet meg az olvasó, aki kezébe veszi ezt a tanulmánykötetet. Az 1892-ben Oroszországban született Alexandre Koyré egyetemi tanulmányait Németországban végezte, majd Franciaországban kezdte meg tudományos karrierjét az 1920-as években. Érdeklődésének középpontjában a modern tudomány megszületése állt, Kopernikusz, Galilei, Newton és társaik kora. Koyré az elsők között fejtette ki, hogy az új, kísérletezésre és empirikus megfigyelésekre alapuló tudományok eredményei nem jöhettek volna létre egy általánosabb, a filozófiai gondolkodásban, az univerzum egészéről alkotott metafizikai elképzelésekben bekövetkezett forradalmi változások nélkül. Munkássága a tudománytörténet filozófiai gyökereire és egyben a tudományfilozófia történetiségére hívta fel a figyelmet. Az előadásait összegyűjtő kötet kiváló áttekintést nyújt a jelentős gondolkodó egész munkásságáról. A tematikus sorrendbe szerkesztett írások első része a középkor és a reneszánsz tudományfelfogásával foglalkoznak, ezeket követik a Galilei munkásságát tárgyaló írások, az utolsó cikkek témája pedig a 17. század első felének néhány nagy gondolkodója (Mersenne, Cavalieri, Gassendi, Riccioli, Pascal). A szerkesztői előszóval kiegészített kiadvány a tudományfilozófiai és -történeti gyűjteményekben egyaránt törzsanyag, minden nagyobb könyvtárban érdemes beszerezni. ISBN: 978-963-236-075-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-08-18 20:40
. Tanulmányok a tudományos gondolkodás történet - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Fontos